Fiskebensparkett BOEN Click

Fiskebensparkett er et iøyenfallende element som gjør at gulvet ditt skiller seg ut. Det tidløse gulvmønsteret kan skape en klassisk atmosfære eller være et moderne element, alt avhengig av din stil.

5G Click, 3-lags og flytende legging

I tett samarbeid med vår leverandør Välinge, kan vi endelig bringe frem en løsning som møter våre standarder og kvalitetskrav.

BOEN Fiskebein Click er løsningen som tilfredsstiller behovet for både «gjør det selv»- og det profesjonelle markedet. Dette er fiskebensmønster som kan legges av sluttbrukeren, og et produkt som gir parkettleggeren valgfrihet mellom flytende legging og lime-ned installasjon.

Fiskebensparkett skaper en klassisk atmosfære eller kan være et moderne element. Den hvitpigmenterte overflaten skaper en behandelig lys tone, og demper noe av treverkets fargespill. Den børstede strukturen gjør gulvet lunere og mer behagelig å gå på. Live Natural Olje er gulvets overflatebehandling. To lag med naturolje bestående av naturlige oljer fra solsikke, tistel og soya, og naturlig voks fra carnauba og candelilla blir massert, børstet og presset inn i treverket. Treverkets porer mettes og oljen tørker på en naturlig måte. Slitestyrken forbedres og det blir en jevnere og mer stabil kvalitet på glansgraden.