Hvorfor velge Live Pure?

Matt, naturlig og vedlikeholdsfritt

Gulvene gir deg følelsen av et oljet gulv, men du slipper vedlikeholdet. Faktisk er Live Pure- gulvene mattere og ser mer ubehandlede ut enn oljede gulv! Vi er opptatt av trender da parkettgulv en viktig del av interiøret. De siste årene har det naturlige vært i fokus av mange grunner. Vi i BOEN har derfor vært opptatt av å utvikle et parkettgulv hvor overflaten ser mest mulig naturlig og ubehandlet ut, samtidig som vi ville at det skulle være vedlikeholdsfritt med tanke på en travel hverdag. Dette har vi klart!

Beskytter treets naturlige farge

Live Pure-gulvene er best beskyttet mot UV-påvirkning. Tre er et naturprodukt, så parkettens farge vil dermed endres over tid ved eksponering av lys. Denne prosessen vil gå mye seinere for parkettgulv med Live Pure. Dermed får du en parkett som har en naturlig og klarere farge over lengre tid.

Banebrytende overflateteknologi

Gulvene tåler mer søl og skitt. Det var et viktig poeng for oss under utviklingen av Live Pure-gulvene at de skulle tåle mye, uten å gå på bekostning av utseende. Dermed får du et parkettgulv som ser naturlig ut, samtidig som det er vedlikeholdsfritt. Live Pure-gulvene har en sterkere overflate og tåler mer enn både oljet og lakkerte gulv.

Live Pure virker som en tynn lakk som legger seg i fordypningene av treet istedenfor å legge seg som en glatt hinne over gulvets overflate. Den følger altså treets struktur. Denne prosessen gjentas mange ganger for et sterkt og solid resultat. Den tilfører ikke treet noe farge, men beskytter parkettens farge, og gulvet forblir matt.

I pose og sekk

Jeg har jobbet i mange år med utvikling av parkettgulv, så det er gøy å se noe som virker så bra samtidig som det ser så fint ut. Så skal du legge parkett, er det ingen tvil om at det er det beste parkettgulvet du kan velge. Da får du både i pose og sekk, og litt til.