Velkommen innom til SKAU i Sandnes, Kristiansand og på Skøyen i Oslo!

Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen gulv. I løpet av de siste årene har SKAU vokst til å bli en av de virkelig store innen gulv i Norge. Hos oss kan du føle deg trygg på at du får god service og topp kvalitet fra kjente merkevarer.
Enten du ønsker en omvisning, inspirasjon eller bare vil ta og føle på produktene, er du hjertelig velkommen innom hos oss. Vår hyggelige og kunnskapsrike betjening hjelper deg å finne gulvet som passer best for deg.

Vi leverer til kunder i hele landet. SKAU har bygget seg opp til å bli et begrep for mange – både privatkundene som kommer for å finne sin egen løsning, og ikke minst alle byggmestrene som gjennom mange år har opparbeidet et nært kundeforhold.

Begge kundegrupper søker fagkunnskaper, og det har vist seg gjennom mange år, at her finnes spesialistene! Skau Sandnes er kort vei fra Stavanger og to minutter fra Forus. Skau Kristiansand ligger sentralt midt i sentrum. Butikken i Oslo ligger på Skøyen, i samme lokaler (Studio Hagen) som Hagen Trapp, Strai Kjøkken og Bang & Olufsen.

 

Butikkoversikt

Trenger du handlehjelp?

SKAU kundeservice – Åpningstider mandag – fredag 8-18 Email post@skau.com Telefon 400 04 008