unnamed

I dag kan du finne produkter fra BOEN i mer enn 50 land i fire verdensdeler. Det hele styres fra Kristiansand, hvor medlemmer fra alle produksjonsenheter er representert. Foruten produksjonssteder i Litauen, Russland og Sveits, har BOEN salgskontorer i Norge, Tyskland, Litauen, England, USA og China, og et stort nettverk av partnere over hele verden.

Om BOEN

BOEN har blitt en av Europas største og mest moderne parkettprodusenter. Rasjonelle produksjonsmetoder, høyt kvalitetsnivå og nyskapning ligger til grunn for produktutvikling.

De er kjent for en lang og stolt tradisjon for håndverk, baserte på respekten for naturens ressurser. Som en stor internasjonal leverandør av high-end parkett, har de også forpliktet seg til å inspirere og veilede sine kunder til å oppnå en helhetlig interiørstil. Derfor jobber de etter verdiene allsidig innovasjon, miljøbevissthet og kundefokus.

Hovedprodukt er lamellparkett i rundt 13 forskjellige treslag, men de tilbyr også en rekke ulike løsninger for sports- og aktivitetsgulv.

Miljø

Som foredler av trevirket har BOEN en viktig arv å forvalte. Derfor bruker de kun naturmaterialer og sikrer at bærekraftig ressursbruk ivaretas både i drift og produksjon. BOEN søker kontinuerlig å utvikle effektive produksjonsmetoder som utnytter råvarene optimalt og påvirker miljøet i minst mulig grad.

Boen Castle Eik Ebony Live Pure