ANNE MARTHE – BYVILLA 

I en strøken leilighet i hjertet av Sandnes sentrum, på Langgata, har Karmøybuene Anne Marthe Widvey og Alexander Stølås funnet sitt hjem sammen med deres tre pusekatter. Ved beslutningen om å krysse fjorden, satte paret klare kriterier for sitt nye boligprosjekt: det måtte være sentralt, moderne og fremfor alt familievennlig. Da annonsen for Langgata 91 dukket opp, visste de at jakten var over.

Drømmeleiligheten, som strekkes seg på to etasjer, er opprinnelig en del av den gamle turnhallen i Sandnes. Bygget ble totalrenovert i 2021 og gjort om til 7 flotte leiligheter. Anne Marthe og Alexander ville gjerne ha et hjem hvor de kunne sette sitt eget preg fra start, noe som drog dem mot akkurat denne boligen. Men, før de kunne flytte inn var det mange valg som skulle tas, og det på kort tid. – Leiligheten sto tom med kun gipsvegger da vi kjøpte, forteller Anne Marthe. – For at alt skulle klaffe, måtte alt være bestilt og klart på 5 uker. Det var litt av en prosess, som gikk akkurat, forteller de.

I løpet av bare fem korte uker ble kjøkkenet, fargevalgene, badet, møblene og parketten fra SKAU bestilt. Heldigvis deler paret samme smak, noe som gjorde valgene av stil, farger og interiør enkle. Begge er opptatt av kvalitet og gode materialer, og det er viktig for dem at alt i hjemmet følger en rød tråd – noe som tydelig gjenspeiles på hjemmets Instagram-konto @widveyshome

Hjemmet Anne Marthe og Alexander har skapt er preget av lyse og behagelige farger. Gulvet de valgte seg ut, Castle Eik Andante i hvit olje fra Boen, har brede og lange bord og har en rolig sortering. Det lekre gulvet komplimenteres av tilhørende lister fra samme merke, som gir en ekstra fin finish og romfølelse. Den lyse eiken går igjen i både møbler, trapp og parkett, som gir leiligheten en moderne og skandinavisk følelse. Parketten er montert i de fleste rom, med unntak av soverom og walk-in garderoben. Her valgte de å gå for et lyst teppegulv av resirkulert plast fra havet. Teppene tar seg ikke bare godt ut, de er også allergivennlige og utrolig komfortable å gå på. 

Instagram : @widveyshome