Ekspertise innen gulv til store og små prosjekter

Velkommen til Skau Gulv AS sin prosjektavdeling – et dedikert team med ekspertise innen gulv til store og små prosjekter. Med årevis av erfaring og en lidenskap for kvalitet, tar vi på oss oppdrag fra en rekke sektorer, inkludert boligbygging, næringsbygg, offentligeinstitusjoner og mer. Vi kan levere ett stort utvalg i heltre, parkett, herdet tre, vinyl, laminat, tepper og teppeflis.

KONTAKT OSS SE UTVALGTE PROSJEKT GULV

Med fokus på håndverk av høy kvalitet

Vår prosjektavdeling er stolt av å levere skreddersydde gulvløsninger som møter og overgår våre kunders forventninger. Uansett om det dreier seg om å skape et innbydende miljø i et boligprosjekt eller å møte strenge krav til slitestyrke og funksjonalitet i et kommersielt bygg, er vi her for å sikre at hvert prosjekt får den oppmerksomheten det fortjener.

Med fokus på håndverk av høy kvalitet, innovative løsninger og en forpliktelse til kundetilfredshet, er Skau Gulv AS sin prosjektavdeling ditt pålitelige valg for alle gulvbehov i ethvert prosjekt.

REFERANSER

Prosjektgulv

Team

Lisa Halvorsen
Prosjektkoordinator

Kenneth Pedersen
Prosjektleder

Arild Røyneberg
Prosjektleder

Kjetil Leknes
Prosjektleder

Referanser

Bolig partner prosjekt – Hent – JBU – Johs Granås – Peab – Af gruppen – Veidekke – SV betong – Urbanhus – Jærentreprenør – Kruse Smith – Asker Entreprenør