Gi hjemmet ditt et luksuriøst preg med Bjelin Fiskebensparkett – Oppdag hvor enkelt det er å fornye hjemmet ditt!

Fiskebensparkett på en ny måte: Enkel installasjon med 5G-klikk-teknologi!


Nå er det enda enklere å legge fiskebensparkett med klikksystemet til Bjelin. Med Bjelins nye forbedrede klikksystem går det raskere og enklere enn noen gang å klikke sammen en fiskebensparkett. Det minimerer du behovet for liming, spikring, sliping eller lakking.


Forny hjemmet ditt og gi det en luksuriøs følelse med Bjelin Fiskebensparkett. Oppdag hvor enkelt det er å oppgradere interiøret ditt med vår elegante og holdbare parkett. Med Bjelin Fiskebensparkett kan du skape en tidløs atmosfære som gir rommet ditt et sofistikert utseende. Utforsk de mange designmulighetene med vår fiskebensparkett og la hjemmet ditt skinne!

Med sine 69×345 mm er også staven enkel å håndtere. Parkettstaven er utviklet for flytende installasjon og er klar til å installeres.
Bjelins fiskebensparkett kan slipes på nytt.

Undergulv
Kontroller jevnheten på undergulvet. Avviket bør ikke overstige mer enn 3 mm totalt over en lengde på 2000 mm i tverrgående eller lengdegående retning.
Husk og følg leggeanvisning ved montering av gulv.

Fiskebensparkett med kort prosjektid

Den enkle installasjonen av Bjelins fiskebensparkett gjør at den totale prosjektiden det tar å legge en ferdig fiskebensparkett er redusert til et minimum. Under gunstige forhold kan en fiskebensparkett fra Bjelin legges på en dag. Ferdig og klar til innflytting!

Fiskebensparkett med klikk gir overkommelig totalpris

Hvis man legger en stavparkett på tradisjonell måte, limes eller spikres stavene i undergulvet og deretter slipes 2-3 ganger før de behandles. Denne prosessen er veldig omfattende og krever spesiell fagkunnskap. Derfor utgjør leggingen en stor del av den totale kostnaden for en tradisjonell fiskebensparkett. Med Bjelins nye innovative fiskebensparkett reduseres leggekostnadene til et minimum. Selv om materialet kan være noe dyrere for Bjelins fiskebensparkett sammenlignet med en tradisjonell fiskebensparkett, blir den totale kostnaden betydelig lavere.

Hvor mye ekstra materiale bør jeg bestille for avkapping og avfall?
Vi anbefaler å bestille omtrent 15-20% mer materiale for avkapping mot vegg og avfall. 
Mengden materiale som kreves, avhenger av rommets utforming og gulvleggerens ferdigheter.

Sortering

Select er en renere og mer homogen sortering, noe som kan være en fordel hvis man vil fremheve selve leggemønsteret. Ingen yteved tillates, små fargevariasjoner kan forekomme, og det kan forekomme veldig små kvister

«Oppdag den tidløse elegansen til Bjelin fiskebensgulv – Utforsk det nå!»

Her kan du se hvor enkelt det kan være å legge et fiskebensgulv fra Bjelin.