[woocommerce_product_filter_tag]

NATURLIG VAKKER OVERFLATE

BOEN følger trenden med fokus på naturlige materialer, og lanserer Live Pure, en helt ny overflateteknologi som bringer hjemmet ditt et steg nærmere naturen.

Vakkert, varmt og helt naturlig – dagens interiøreksperter er i økende grad opptatt av autentiske materialer, som har en historie å fortelle.

Ser ut som ubehandlet treverk

Nå tar BOEN etterspørselen etter naturlige overflater et stort steg videre ved å lansere Live Pure, en ultramatt overflatebehandling som får treet i gulvet til å virke ubehandlet både når det gjelder farge, liv og struktur. Overflatebehandlingen Live Pure tar i bruk ny teknologi for å kunne bringe hjemmet nærmere naturen.

Svært motstandsdyktig

Et gulv som er behandlet med Live Pure formidler et inntrykk av nyhogget treverk i sitt naturlige miljø. Over aten ser naturlig ut, og bevarer treets personlighet
– samtidig som over aten er svært motstandsdyktig mot ekker og søl.

Perfekt i form og funksjon

Det perfekte gulvet er et vesentlig element i hjemmet ditt, og kan nesten sees som et møbel i seg selv. Det riktige gulvet blir en ramme for hjemmet og din personlig smak; vakkert å se på, med en naturlig varme og ikke minst sterkt nok til å motstå utfordringene som kan oppstå ved daglig bruk. Et gulv behandlet med Live Pure- teknologien er nettopp et slikt perfekt gulv.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

En innovativ over ateteknologi som gir BOEN- gulvene et ubehandlet og helt naturlig uttrykk og som holder den naturlige fargen over tid.

I dagens designverden er det et sterkt fokus på naturlige materialer og over ater. Ved å introdusere Live Pure, gir tregulvspesialisten BOEN deg muligheten til å velge et gulv som bevarer treets naturlige uttrykk, uten å gå på akkord med slitestyrken.

Takket være den unike overflatebehandlingen, beskyttes Live Pure gulvene fra støv, skitt, væske og kjemiske midler. Samtidig som gulvene ser og føles som ubehandlet treverk. UV-stabiliteten er også høyere enn på vanlig lakkerte eller oljede gulv.

BOEN tilbyr plank i ask, valnøtt og eik med Live Pure overflate i den klassiske bredden 138 mm. Eik får du i tillegg i den eksklusive Castle-bredden 209 mm og i stavmønster.

Nytt er 2-lags parkett som har lavere byggehøyde og som gir muligheten for å legge mønster.

Gjennom alle produksjonsleddene legger BOEN sterk vekt på å beskytte miljøet vårt. Ingen av våre lakk- eller oljebehandlinger avgir gasser som kan skade mennesker eller miljø; dette gjelder selvfølgelig også Live Pure overfaten, som er en vannbasert lakk.

[fildisi_single_image image=»8903″]

WHAT’S YOUR STYLE?

BOEN har utviklet fire stilkonsepter:
PURE NORDIC, CLASSIC ELEGANCE,MODERN RUSTIC og URBAN CONTRAST
– varige stiler med sterke historiske referanser:

[fildisi_single_image image_mode=»medium_large» image=»15613″ align=»left»][fildisi_single_image image=»15611″]
[fildisi_single_image image=»15609″]
[fildisi_divider line_type=»top-line» backtotop_title=»Ta heisen opp»]