[nm_banner title_size=»large» subtitle_tag=»h3″ text_alignment=»align_center» text_animation=»fadeIn» title=»Chevron» image_id=»29157″ subtitle=»Chevron er et omvendt V-mønster, og den første bruken av dette mønsteret finnes på keramikk som stammer helt tilbake til Knossos, Kreta som ble bygget i bronsealderen.» alt_image_id=»29160″ text_width=»50″]

Boen Adagio Chevron parkett

 

Med sitt perfekte linjeformede mønster ser et Chevron parkett gulv ut som en lang rekke med rette piler. Det skaper et distinktivt utseende og en stilig atmosfære. Det er et stykke med design i seg selv.

Mønstergulv er igjen relevant, og blir brukt av trendfokuserte utviklere og interiør designere med en forkjærlighet for tradisjonell håndkraft, for å skape et skille i det funksjonelle og puristiske utseende til moderne arkitektur.

 

Vi tilbyr nå Chevron i Eik Adagio, Eik Adagio hvit og Eik Animoso. Takket være den klassiske not og fjær forbindelsen, legges bordene sikkert. Med mikro-fas fremheves leggemønsteret. Dette gulvet må hellimes til undergulvet.