Jeg er SÅ fornøyd med det nye gulvet vårt!!

Vi har endelig fått lagt nytt gulv i stuen vår!

Det skulle ta 8 år før vi fikk det gjort, men når vi først bestemte oss gikk det raskt.

Vi var usikre på hvilken gulvleverandør vi skulle velge, og fikk anbefalt Parkett og Gulv.

Vi er strålende fornøyd med hele prosessen. Vi startet med å besøke butikken deres på Skøyen. Her møtte vi Jan Rune som virkelig visste hva han pratet om. Han ga oss 8 gode gulvtips som jeg deler HER. Jeg lærte mye nytt om gulv og vi fikk svært god hjelp til å finne akkurat det gulvet som var best for oss.

Når det gjelder gulv er det fort gjort å velge et gulv man liker utseendet på, men det er mye man bør tenke på, det kan derfor lønne seg å få hjelp fra profesjonelle.

Jeg tenkte for eksempel ikke på at hvis jeg valgte et oljet gulv, så burde det helst oljes en gang i året, og jeg tenkte heller ikke på at det var lurt å velge et gulv med UV-filter.

Vi valgte Boen, Live Pure, Eik Grey Harmony. Det er et utrolig fint gulv med flott spill i treverket. Det er mykt og godt å gå på og det er utrolig praktisk. Man ser nesten ingenting på det. Legg også merke til hvor godt det passer i fargen til flisene vi hadde fra før på kjøkkenet. Det har en utrolig fin farge som er en blanding av grå og beige.

Vi fant raskt en tid gulvet kunne legges og i løpet av få dager ble det gamle gulvet fjernet og nytt gulv lagt.

Jan og Jose som sto for fjerning og legging av gulv, gjorde en kjempebra jobb og var utrolig hyggelige å ha med å gjøre.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Parkett og Gulv.

Her ser du før- og etterbilder av stua vår:

Før. Gulvet var helt greit, men jeg likte ikke rødfargen og man så absolutt alt som lå på det. Det var også svikt i gulvet og det knirket når man gikk på det.

Etter. Det har blitt en mye lysere og mer åpen og harmonisk stue. Vi fikk bort svikten i gulvet og det knirker ikke lenger når man går på det.

Før

Etter

Før

Etter

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?