Boen Chaletino Eik Pearl

Live Pure Parkett fra Boen

Vakkert, varmt og helt naturlig – dagens interiøreksperter er i økende grad opptatt av autentiske materialer, som har en historie å fortelle.

Matt, naturlig og vedlikeholdsfritt

Gulvene gir deg følelsen av et oljet gulv, men du slipper vedlikeholdet. Faktisk er Live Pure- gulvene mattere og ser mer ubehandlede ut enn oljede gulv! Vi er opptatt av trender da parkettgulv en viktig del av interiøret. De siste årene har det naturlige vært i fokus av mange grunner. Vi i BOEN har derfor vært opptatt av å utvikle et parkettgulv hvor overflaten ser mest mulig naturlig og ubehandlet ut, samtidig som vi ville at det skulle være vedlikeholdsfritt med tanke på en travel hverdag. Dette har vi klart!

Beskytter treets naturlige farge

Live Pure-gulvene er best beskyttet mot UV-påvirkning. Tre er et naturprodukt, så parkettens farge vil dermed endres over tid ved eksponering av lys. Denne prosessen vil gå mye seinere for parkettgulv med behandlingen. Dermed får du en parkett som har en naturlig og klarere farge over lengre tid.

Banebrytende overflateteknologi

Tåler mer søl og skitt. Det var et viktig poeng for oss under utviklingen av Live Pure-gulvene at de skulle tåle mye, uten å gå på bekostning av utseende. Dermed får du et parkettgulv som ser naturlig ut, samtidig som det er vedlikeholdsfritt. Live Pure-gulvene har en sterkere overflate og tåler mer enn både oljet og lakkerte gulv.

Naturlig vakker overflate

BOEN følger trenden med fokus på naturlige materialer, og lanserer Live Pure, en helt ny overflateteknologi som bringer hjemmet ditt et steg nærmere naturen.
Vakkert, varmt og helt naturlig – dagens interiøreksperter er i økende grad opptatt av autentiske materialer, som har en historie å fortelle.

Ser ut som ubehandlet treverk

Overflatebehandlingen Live Pure tar i bruk ny teknologi for å kunne bringe hjemmet nærmere naturen.

Svært motstandsdyktig

Få inntrykk av nyhogget treverk i sitt naturlige miljø. Over aten ser naturlig ut, og bevarer treets personlighet
– samtidig som over aten er svært motstandsdyktig mot ekker og søl.

Perfekt i form og funksjon

Det perfekte gulvet er et vesentlig element i hjemmet ditt, og kan nesten sees som et møbel i seg selv. Det riktige gulvet blir en ramme for hjemmet og din personlig smak; vakkert å se på, med en naturlig varme og ikke minst sterkt nok til å motstå utfordringene som kan oppstå ved daglig bruk. Et gulv behandlet med Live Pure- teknologien er nettopp et slikt perfekt gulv.