Riktig håndtering, behandling og langsiktig beskyttelse av tre som et naturlig byggemateriale har alltid vært Osmos første prioritet. Med renholdsmiddel fra Osmo vil alle typer treoverflater beholde sitt naturlige utseende og få en glatt overflate som er vann- og smussavvisende, tåler stor slitasje og blir meget motstandsdyktig mot søl.

Om Osmo

Osmo tilbyr naturlige og miljøvennlige alternativer til etterbehandling av tre. Produktene er basert på fornybare, naturlige vegetabilske oljer som trenger dypt inn i treverket, holder det elastisk og sunt, og hindrer det i å bli tørt og sprøtt. Treet blir beskyttet, men uten at det påvirker de naturlige egenskapene til å puste og holde sin elastisitet. Med en slik naturlig beskyttelse vil fuktighet fordampe og overflaten bli vannavstøtende.

Naturlig behandling av tre er har også en estetisk verdi. Osmo tilbyr et bredt utvalg av produkter som gjør det mulig å lage en nesten uendelig variasjon av nyanser og farger. Enten du ønsker en nydelig, naturlig fargetone, foretrekker å beholde det rå uttrykket, utseendet på tre, eller bare er ute etter en slitesterk overflate, har Osmo produktet som passer ditt behov.

[fildisi_single_image image=»14169″ image_full_column=»yes»]