Mønstergulv i Mosjøen

En familie i Mosjøen har virkelig funnet sitt drømmehjem i en nyoppusset 60-tallsvilla. Med to voksne og tre barn, er dette hjemmet blitt et fantastisk sted hvor de alle trives. Det som tidligere var to separate enheter, har blitt slått sammen til en imponerende villa på hele 300 kvadratmeter. Selv om oppussing ikke var det første de tenkte på, kunne de ikke motstå fristelsen da de oppdaget denne unike muligheten. Det som virkelig fascinerte dem var den store, usjenerte tomta på hele 2 mål. Ikke bare ga den dem en fantastisk panoramautsikt over byen, men den hadde også en sentral beliggenhet. Med et så spennende prosjekt foran seg, var det ingen tvil om at de måtte gripe denne sjansen. Så med en overflod av entusiasme, brettet de opp ermene og dykket hodestups inn i oppussingsprosjektet

Tidligere hadde familien bodd i et nybygg med eikeparkett, men med tre aktive barn i huset, ble gulvet fort preget av riper og merker. Derfor var det viktig for dem å finne et slitesterkt gulv som kunne tåle den daglige bruken. Etter grundig vurdering falt valget på det vakre fiskebeinsmønstret gulvet fra Parador, som virkelig komplementerer husets stil på en fantastisk måte. Med varmefolie under gulvet kan de også nyte den ekstra komforten det gir. Og det er ingen tvil om at de er svært fornøyde med valget sitt!

Dette vakre hjemmet er nå blitt et sted hvor familien føler seg hjemme og kan skape varige minner sammen. Hver eneste detalj er nøye utvalgt for å passe til den unike 60-tallsarkitekturen, samtidig som det inkluderer moderne og funksjonelle elementer. Med barna i tankene har de også implementert smarte løsninger for oppbevaring og organisering, slik at alle kan holde orden på tingene sine og nyte en åpen og romslig atmosfære.

Belysning spiller også en viktig rolle i dette hjemmet. Med riktig lyssetting har de skapt en stemningsfull atmosfære og sikret godt arbeidslys i alle rom. Gardiner og persienner er nøye valgt ut for å gi dem muligheten til å justere lyset etter behov og skape den perfekte stemningen.

Men familien har ikke bare fokusert på innsiden av huset – de har også skapt en fantastisk utendørs oase. Med den store tomten har de skapt ulike områder som passer for hele familien. Barna kan leke fritt og trygt, mens de voksne kan nyte den vakre panoramautsikten og slappe av på terrassen. I tillegg har de anlagt en grønnsakshage hvor de dyrker sine egne grønnsaker og urter. Dette er ikke bare bærekraftig, men også en flott aktivitet for barna å være med på.

Denne familien er virkelig fornøyd med resultatet av deres innsats og har skapt et hjem som gjenspeiler deres personlighet og livsstil. Med en kombinasjon av tidløs eleganse og moderne bekvemmeligheter, er dette virkelig et sted hvor de kan trives og skape mange gode minner sammen.

@casa_aspaas