Eksklusive gulv fra HAIN

ekslusive gulv

Hos HAIN – spesialisten for oljet naturlig tregulv – behandles hver eneste planke med omhu og dedikasjon.

eksklusiv parkett

Susanne Hain

Tre er det eldste naturlige materialet i menneskets historie – og tre er ikke bare vakkert, det er også ekstremt bærekraftig. Tre er fascinerende!

Hvert eneste medarbeider i Hains lokaler i Rott am Inn, Bayern, deler parkettprodusentens lidenskap for det naturlige materialet. “Industriell masseproduksjon er ikke det vi gjør. Hver eneste planke er viktig for oss, sier Susanne Hain, den andre generasjonen av familien hennes som styrer selskapets formuer.

Eksklusive gulv

Spesielt i våre teknologidominerte daglige liv gir varme og ubehandlede produkter som plankegulv en velkommen kontrast. “Våre gulv er utelukkende ferdig med naturlig olje som tørker sakte i luften. Den trenger dypt inn i porene i treet uten å tette dem helt. Som et resultat bygger gulvet opp et spesielt elastisk, lettstelt slitasjelag uten å frata det naturlige materialet for luften det trenger å puste, ”forklarer Susanne Hain.

Eksklusiv parkett

Fra stammen helt til den ferdige planken behandles treet helt på stedet ved hjelp av ultramoderne produksjonssystemer og mye håndverk. Ved å sikre at produksjonen holdes på et håndterbart nivå, er produsenten i stand til å imøtekomme spesifikke kundekrav med skreddersydde løsninger. Som et resultat er det mulig å produsere spesielle lengder på opptil 7 meter med en bredde på opptil 34 centimeter. Med 100 forskjellige overfaltebehandlinger i forskjellige tresorter er produktserien praktisk talt ubegrenset. Som en boutiqueprodusent av naturlig tregulv med høye kvalitetsstandarder og et vell av erfaring, setter Hain sitt rykte på eksklusivitet. Hos Hain er det fascinasjonen av tre som setter dagsorden!

eksklusive tregulv

Topp kvalitet: småhull og arr fylles for hånd