Velkommen til Knoph Casa: Et Hjem Fylt med Eleganse

I en enebolig fra 80-tallet i Stavanger finner vi familien Knoph. Her bor Cecilie, Espen, deres to gutter, og det som snart er et fullt akvarium med fisker. Huset kjøpte de i 2021, og siden har pusset opp store deler av det totalt 300 kvadratmeter store huset. Men det var slett ikke planen, forteller Cecilie: – Når vi var på husjakt ønsket vi ikke et oppussingsprosjekt, da hverken min mann eller jeg hadde noe særlig kompetanse fra før av. Heldigvis tok de utfordringen på strak arm, og med god hjelp fra Cecilies far og resten av familien har de kommet langt på reisen til drømmeboligen sin. Prosessen deler de på @knoph.casa på instagram. 

Cecilie og Espen begynte med å pusse opp utleiedelen før de fortsatte til den 70 kvadratmeter store stuen. Etterpå tok de seg av tre soverom, vaskerom og to bad. Familien ønsket et hjem som var inspirerende og ga dem energi, noe som gjenspeiles i alle designvalgene. Fra å bytte ut den grå sofaen med en grønn, det hvite teppet med et i alle regnbuens farger, og å male de beige veggene i rødt og gult.

Når det gjaldt gulvet, var valget enkelt, forteller Cecilie: – Jeg ønsket noe tidløst, stilrent og av høy kvalitet. Fiskebensparketten fra Skau var noe vi valgte å investere i, og vi er så ufattelig fornøyde og stolte. Mønstergulv tar lengre tid å montere enn vanlige planker, men heldigvis synes familien at resultatet var verdt innsatsen. – Jeg må ærlig si at det kom noen gloser da vi la det, men jeg angrer ikke ett sekund, forteller hun.

I Knoph Casa finner du fiskebensparkett fra Meister i fargen 8893: en lys og lekker parkett med overflate i matt lakk. Gulvet kan monteres flytende, og krever ingen etterbehandling utover vanlig støvsuging og vask. Bordene er bredere enn tradisjonell fiskebensparkett, som gir hjemmet ditt en klassisk men moderne look. Vi syns den tar seg veldig godt ut hjemme hos Cecilie og familien, og gleder oss til å følge @knop.casa videre i oppussingen. 

IG: @knoph.casa