Hvorfor velge Boen live pure parkett ?

Rune, BOENs tekniske sjef, forklarer hva Live Pure er, og hvorfor Live Pure-overflaten gir de aller beste parkettgulvene.

MATT, NATURLIG OG VEDLIKEHOLDSFRITT

1. Live Pure- gulvene gir deg følelsen av et oljet gulv, men du slipper vedlikeholdet.
Faktisk er Live Pure- gulvene mattere og ser mer ubehandlet ut enn oljede gulv! BOEN er opptatt av trender da parkettgulv er en viktig del av interiøret, og vi strekker oss langt for å gi deg det du som interiørbevisst ønsker. De siste årene har det naturlige stått i fokus av mange grunner. Vi i BOEN har derfor vært veldig opptatt av å utvikle et parkettgulv hvor overflaten ser mest mulig naturlig og ubehandlet ut, samtidig som vi ville at det skulle være vedlikeholdsfritt med tanke på en travel hverdag. Det har vi klart!

BESKYTTER TREETS NATURLIGE FARGE

2. Live Pure-gulvene er best beskyttet mot UV-påvirkningen.
Tre er et naturprodukt, så parkettens farge vil dermed endres over tid ved eksponering av lys. Denne prosessen vil gå mye seinere for parkettgulv med Live Pure-overflatebehandlingen. Dermed får du en parkett som har en naturlig og klarere farge over lengre tid.

BANEBRYTENDE OVERFLATETEKNOLOGI

3. Live Pure-gulvene tåler mye mer søl og skitt
Det var et viktig poeng for oss under utviklingen av Live Pure-gulvene at de skulle tåle mye, uten å gå på bekostning av utseende. Dermed får du et parkettgulv som ser så naturlig ut som mulig, samtidig som det er vedlikeholdsfritt. Live Pure-gulvene har en sterkere overflate og tåler faktisk mer enn både oljet og lakkerte gulv.

Hvordan virker Live Pure?

Live Pure virker som en tynn lakk som legger seg i fordypningene av treet istedenfor å legge seg som en glatt hinne over gulvets overflate. Den følger altså treets struktur. Denne prosessen gjentas mange ganger for et sterkt og solid resultat. Den tilfører ikke treet noe farge, men beskytter parkettens farge, og gulvet forblir matt.

I pose og sekk

Jeg har jobbet i mange år med utvikling av parkettgulv, så det er gøy å se noe som virker så bra samtidig som det ser så fint ut. Så skal du legge parkett, er det ingen tvil om at Live Pure fra BOEN er det beste parkettgulvet du kan velge. Da får du i både pose og sekk, og litt til.

[fildisi_video video_link=»https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9X3-DCRG4wQ»]