Hvorfor velge KÄHRS parkett?

Gulvet er et av de viktigste elementene når du vil lage en bestemt stil i hjemmet ditt. Et parkettgulv er både vakkert og behagelig å gå på. Utseendet, følelsen, fargen og vedlikeholdet du foretrekker, bør være hovedpoengene for vurdering av ditt valg av gulv. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av parkettgulv – alle vakre på sin egen måte – for å tilfredsstille enhver smak og stil. Det er også forskjellige behov i ulike deler av hjemmet ditt for å vurdere.

NUMMER 1 – EN LAND TRADISJON
ELDST OG MEST NYSKAPENDE
Kährs er verdens eldste og fortsatt aktive tregulvprodusenten. Vi fant opp det moderne tregulvet i 1941, lamellparketten. Vi var først med limfrie skjøter på tregulv og vi fortsetter og lede utviklingen fremover ved å kombinere tradisjon, håndverk og innovasjon.

Kährs ligger i Nybro, midt i de smålandske skogene, på samme plass der AB Gustaf Kähr ble grunnlagt for over 150 år siden. Her sitter kunnskapen om tre dypt i veggene.

FRA SKOGEN RUNDT OSS
Kährs er Europas største innkjøper av eik. Det meste av eiken vokser i nærheten av vår fabrikk i Sverige, der skogen anses å være en kulturell arv. Svensk råvare garanterer et holdbart skogbruk, høy kvalitet og kort transport.

NUMMER 2 – DEN MEST NYTENKENDE PARKETTPRODUSENTEN

TILPASSET NORDISK KLIMA
Ettersom tre påvirkes av luftfuktigheten vil et tregulv bevege seg etter årstidene. Vår oppfinnelse fra 1941, lamellparketten i tre sjikt vil minimere denne bevegelsen og resulterer i et stabilt gulv hele året.

BESTE FUGEN
I år 2000 var vi først ute med et limfri sammenføyning – Woodloc®. 2010 lanserte vi neste utvikling: Woodloc® 5S. Ingen andre produsenter garanterer mer enn vi – opp til 25 x 50 meter leggeareal i en sammenhengende flate.

MER ENN EN VAKKER OVERFLATE
For Kährs er det viktig med både følelse, utseende og styrke. Over flate behandlingen er derfor tilstrekkelig sterk for å stå i mot daglig slitasje, men i tillegg så tynn at trefølelsen ikke svekkes. Alle overflatebehandlinger er vannbaserte og fri for løsemiddel og formaldehyd.

NUMMER 3 – UENDELIGE MULIGHETER

BREDT SORTIMENT
Uansett størrelse på rommet og innredningstil, finnes det et Kährsgulv som forsterker dette. Våre tregulv finnes i mange treslag, størrelser, mønstre og overflatebehandlinger.

LAKK ELLER OLJE
Et tregulv er alltid mykt og varmt under føttene. Følelsen og utseende løfter frem overflatebehandlingen. Kährs tilbyr flere alternativ. Lakken lar treets karakter komme til sin rett. Matt lakk gjør at gulvet ser ubehandlet ut, mens olje gir gulvet en genuin naturlig følelse.

FØLELSEN BARE TRE KAN GI
Børstet, håndskrapet, fasede kanter, blankt eller matt. Hvert Kährsbord er unikt og behandles individuelt, basert på bordets unike sammensetning av kvister, årringer og sprekker.

NUMMER 4 – BEAUTY WITH A CONSCIENCE

GRØNT PRODUKT
Lamellparkett er det mest miljøvennlige gulvet du kan velge. Det optimerer bruken av råvarer, produseres av fornybare materialer og kan resirkuleres. I vår fabrikk i Nybro går ikke noe tapt. Alt treavfallet vårt, som bark, sagflis og trefliser går til et lokalt energiselskap. Omtrent 6 150 svenske hjem nyter varmen fra det gjenbrukte treverket vårt.

EN GRØNN TANKEGANG
Kährs miljøengasjement er ekte og dypfølt. Vårt firma ble både miljø- og kvalitetssertifisert allerede på 1990 tallet. Vi utvikler og produserer tregulv ut i fra et livsløpsperspektiv i henhold til vilkårene for en bærekraftig utvikling.

GRØNN PRODUKSJON
Kährs miljøengasjement er ekte og dypfølt. Vårt firma ble både miljø- og kvalitetssertifisert allerede på 1990 tallet. Vi utvikler og produserer tregulv ut i fra et livsløpsperspektiv i henhold til vilkårene for en bærekraftig utvikling.

NUMMER 5 – GARANTERT GLEDE

STOL PÅ DITT GULV
Med våre høye kvalitetskrav og grundige kontroller fra stokk til emballert bord, er vi stolte av å kunne si at vi har markedets desidert laveste reklamasjonsandel. Hvor lenge holder et tregulv? Slikt er ikke synlig. Kvalitet kan ikke ses, men må oppleves. Kährs vet hva kvalitet er og kan derfor gi markedets mest omfattende garanti. Sammen med et fullstendig pleie- og vedlikeholdsprogram betyr dette at Kährs gir opp til 30 års slitasjegaranti på sine produkter.

FUNGERER UTMERKET MED GULVVARME
Kährs tregulv kan fint kombineres med gulvvarme. Det kommer av den sterke Woodloc® – låsen, men også på den balanserte konstruksjonen.

NUMMER 6 – EN HELHET

ET KOMPLETT SORTIMENT
Kährs tilbyr et komplett sortiment der hver detalj teller. Fra lister til det brede utvalget av legge- og vedlikeholdsprodukter. Disse er tatt frem for å forsterke skjønnheten og styrken på gulvet.

EN PERFEKT AVSLUTNING
Små detaljer kan ofte gjøre den store forskjellen. Det gjelder i høyeste grad også et Kährsgulv. Her ligger det mye yrkesstolthet bak hver detalj, inklusiv gulvlister og annet tilbehør.

VEDLIKEHOLD OG REPARASJON
Kährs vedlikeholdsprogram inneholder produkter som beskytter gulvet ditt. Det finnes også stell- og vedlikeholdsprodukter dersom skader skulle oppstå.