På besøk: Boen Castle Eik Andante

Vi befinner oss i en stor og splitter ny funkisbolig på Madla. Huseier Kjersti Tungland forteller at hun hadde god tid til å finne inspirasjon for gulv og interiør i løpet av de to årene det tok å bygge et helt nytt hus. «Jeg hadde jo nok av tid til å finne ut hvordan jeg ville ha det. Da vi kom inn på Parkett og Gulv likte jeg dette gulvet umiddelbart. Det var akkurat det jeg hadde vært på jakt etter.»

Den hvitoljede og børstede Boen Castle Eik Andante gir et gyllent, lunt og klassisk preg til stuen og kjøkkenet, gangen og hovedsoverommet. Tilsammen dekker parketten omtrent 85 m². «Det er kjekt at det er litt liv i gulvet når det skal legges på en såpass stor flate,» sier Kjersti.

Stuen er møblert med en blanding av nymoderne, stilrene møbler og et hjemmekoselig, godt brukt spisebord, som til sammen skaper en perfekt balanse mellom det nye og det gamle. Det er høyt under taket, en spilehimling i eik som strekker seg fra stuen og ut på terrassen, og som står i en flott kontrast mot det litt lysere gulvet.

Parketten la de selv, og Kjersti forteller at den lot seg klikke smerteløst på plass i løpet av kun en helg. «Vi begynte bare i et hjørne også jobbet vi oss utover,» smiler hun.

I dag er Kjersi svært fornøyd med gulvet, men da det ble lagt, oppdaget hun et parti som skilte seg fra resten. «Soverommet var det siste vi kom til, og innen da hadde jeg rukket å bli godt kjent med treet, så det var tydelig at dette partiet ikke var like fint som resten. Jeg ringte Kjetil på Parkett og Gulv, og han kom hit samme helg. Han hadde med seg oljer til gulvet og tok seg god tid til se på partiet jeg var misfornøyd med,» forteller Kjersti, som var glad for den gode oppfølgingen.

«Det er deilig å få så god service. Da blir man fort en veldig tilfreds kunde,» nikker hun. Hun forteller at hun valgte Parkett og Gulv basert på en anbefaling. «Jeg gikk ingen andre plasser. Jeg fant det jeg skulle ha. I tillegg fikk vi helt topp service!»

Kjersti tenker tilbake og forteller om hvordan hun fikk god hjelp til bæring og lasting den gangen hun kom for å hente parketten. «Jeg kan lett anbefale Parkett og Gulv til andre som skal pusse opp eller bygge nytt! Vi kjøpte alt fra Parkett og Gulv, ene og alene fordi vi var så fornøyde med servicen. I tillegg er de konkurransedyktige på pris,» smiler Kjersti.