Parkett Oslo og Stavanger

Raske levering på av tregulv og parkett i oslo med gode priser. Enkel handel i vår nettbutikk med mulighet for og få tilsend vareprøve.

Parkett og gulv har 2 butikker i Norge. Et hovedkontor og lager i Stavanger, og et showroom i Oslo. Vi sender daglig ut parkett fra våres lager i Oslo og Stavanger. Rask levering i hele landet.

Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen gulv. I løpet av de siste årene har vi vokst til å bli en av de virkelig store innen gulv i Norge. Hos oss kan du føle de trygg på at du får god service og topp kvalitet fra kjente merkevarer  som Boen, Parador, Corkart.

Enten du ønsker en omvisning, inspirasjon eller bare vil ta og føle på produktene, er du hjertelig velkommen innom hos oss. Vår hyggelige og kunnskapsrike betjening hjelper deg å finne gulvet som passer best for deg.

Parkettlevrandører

BOEN har blitt en av Europas største og mest moderne parkettprodusenter. Rasjonelle produksjonsmetoder, høyt kvalitetsnivå og nyskapning ligger til grunn for produktutvikling parkett.

De er kjent for en lang og stolt tradisjon for håndverk, baserte på respekten for naturens ressurser. Som en stor internasjonal leverandør av high-end parkett, har de også forpliktet seg til å inspirere og veilede sine kunder til å oppnå en helhetlig interiørstil. Derfor jobber de etter verdiene allsidig innovasjon, miljøbevissthet og kundefokus.

Hovedprodukt er lamellparkett i rundt 13 forskjellige treslag, men de tilbyr også en rekke ulike løsninger for sports- og aktivitetsgulv.

Spar opptil 40% på tregulv fra parkettoggulv.no

Showroom i Oslo og Stavanger

Drammensveien 130, Bygg C (Studio Hagen på Skøyen)
0277 Oslo

Åpningstider:

Mandag – fredag: 09.00-16.00
Torsdag 09:00-18:00
Lørdager: 10.00-15.00

Du finner oss i Oslo og Stavanger !

Fiskeben Parador Oak Pure Living

[fildisi_empty_space][fildisi_button btn_fluid=»custom» align=»center» animation=»eut-fade-in» button_text=»Se produkt» button_type=»outline» button_color=»white» button_hover_color=»white» button_link=»url:https%3A%2F%2Fparkettoggulv.no%2Fprodukt%2Ffiskeben-parador-oak-pure-living%2F|||» button_class=»front-button» el_class=»front-button»]
[fildisi_empty_space]
[fildisi_empty_space]
[fildisi_single_image image=»15046″ image_full_column=»yes»][fildisi_empty_space]

Besøk våre butikker

Ønsker du en omvisning, inspirasjon eller vil du
rett og slett bare ta og føle på produktene?

Du er alltid velkommen innom butikkene
våres i Oslo og Stavanger

[fildisi_button align=»center» button_text=»Våre butikker» button_type=»underline» button_color=»black» button_line_color=»primary-5″ button_size=»large» button_link=»url:https%3A%2F%2Fparkettoggulv.no%2Fvare-butikker%2F|||»]

Magasin

Nye trender og inspirasjon fra vakre hjem.

[fildisi_button align=»center» button_text=»Les magasinet» button_type=»underline» button_color=»black» button_line_color=»primary-5″ button_link=»url:https%3A%2F%2Fparkettoggulv.no%2Fmagasin%2F|||»][fildisi_single_image image=»9526″ image_full_column=»yes»]
[fildisi_single_image image=»14846″ image_full_column=»yes»][fildisi_empty_space]

Kundeservice

Sandnes
Hverdager: 08:00–18:00
Torsdag: 08:00-19:00
Lørdag: 10:00–14:00

Oslo
Hverdager: 09:00-16:00
Torsdag 09:0018:00
Lørdag: 10:00-15:00

 

Finner du ikke svar på det du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Du kan kontakte oss på e-post [email protected] eller telefon +47 400 04 008.

Produkter som utleveres fra butikken betales med det samme. På bestilte varer forhåndsbetales også hele beløpet. Varer bestilt i nettbutikken forhåndsbetales med hele beløpet enten du skal hente varene selv eller få varene levert. Hos oss kan du betale med BankAxept, Visa, MasterCard og EuroCard. I butikkene våre kan du også betale kontant. Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift.

Vi leverer bestillingsvarer ukentlig. Ukedagen er avhengig hvor i landet du bor, mens prisen avhenger av hvor mye bestillingen din veier. Du får alltid opplyst både dato og pris før du endelig godkjenner en bestilling. I forbindelse med bestillingen og før ordrelevering, vil det tydelig fremgå hvilken levering vi kan tilby deg og hvilket beløp frakten vil utgjøre på din ordre.

Du vil motta en SMS fra oss dagen før produktene er klare til levering og på leveringsdagen vil sjåføren ringe deg omtrent 30 minutter før ankomst til leveringsadressen du har oppgitt.

Vi vet at gode materialer kombinert med ekte håndverk gir høy kvalitet og holdbare gulv.

Garantien gjelder for privat bruk av alle våre produkter og dekker fem år fra du har mottatt varen, samt alle eventuelle funksjons-, materiale- og fabrikasjonsfeil på produktene du har kjøpt hos oss.

Vi elsker tre og arbeider blant annet med eik, ask, valnøtt og lønn i kolleksjonene våre. En treoverflate gir et organisk, elegant og eksklusivt uttrykk. Ofte er produktet produsert i tre og stavene er grundig sortert og klassifisert før de er limet sammen. Ingen staver vil noensinne være like, da ulikhetene alltid vil være å se i årestruktur, kvister og nyanse – naturlige skjønnheter som bidrar til en organisk og unik design.

Kun lagervarer kan sendes i retur. Bestillingsvarer, tilbudsvarer og partivarer kan ikke returneres. Retur må gjennomføres innen 30 dager etter at varene er mottatt. Pakker skal returneres på forsvarlig måte, slik at skade ikke kan oppstå. Alle pakker som returneres skal være uåpnet. Ved retur der det ikke er produktfeil, blir det trukket 20 prosent i returomkostninger. Kostnad for returfrakt faller på kunden.

Skagen Marell Parkett

[fildisi_empty_space][fildisi_button btn_fluid=»custom» align=»center» animation=»eut-fade-in» button_text=»Se produkt» button_type=»outline» button_color=»white» button_hover_color=»white» button_link=»url:https%3A%2F%2Fparkettoggulv.no%2Fprodukt%2Fskagen-marell%2F|||» button_class=»front-button» el_class=»front-button»]
[fildisi_empty_space height_multiplier=»3x»]
[fildisi_icon_box icon_box_type=»side-icon» icon_fontawesome=»fa fa-instagram» icon_color=»black» title=»Følg oss på instagram»][/fildisi_icon_box][fildisi_instagram access_token=»1328636258.bd5be8b.e39a2481eeae40a9b0e3590c846eab8b» user_id=»1328636258″ username=»parkettoggulv» image_size=»medium» columns_large_screen=»3″ columns=»4″ columns_tablet_landscape=»2″ columns_tablet_portrait=»2″ columns_mobile=»1″ limit=»8″ order_by=»datetime»]

PARKETT

BOENs har utviklet parkettgulv i farger som passer alle interiørstiler. Gulvene våre presenterer seg i et bredt utvalg fargenyanser, fra de lyseste til de mørkeste. Store rom uttrykker plass og luft. Dette forsterkes hvis du velger store planker. Du kan også velge den klassisk 3-stavs parkett for opplevelse av det naturlige fargespillet i treverket. Til slutt har vi 2-lags produkter som er perfekte å legge i tradisjonelle mønstre. Sist men ikke minst, BOENs overflatebehandlinger som består av olje, lakk, og vår innovative og prisvinnende Live Pure.
Velg det gulvet som passer best for deg!

Finner du ikke det du ser etter?