Parkett Oslo og Stavanger

Raske levering på av tregulv og parkett i oslo med gode priser. Enkel handel i vår nettbutikk med mulighet for og få tilsend vareprøve.

Parkett og gulv har 2 butikker i Norge. Et hovedkontor og lager i Stavanger, og et showroom i Oslo. Vi sender daglig ut parkett fra våres lager i Oslo og Stavanger. Rask levering i hele landet.

Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen gulv. I løpet av de siste årene har vi vokst til å bli en av de virkelig store innen gulv i Norge. Hos oss kan du føle de trygg på at du får god service og topp kvalitet fra kjente merkevarer  som Boen, Parador, Corkart.

Enten du ønsker en omvisning, inspirasjon eller bare vil ta og føle på produktene, er du hjertelig velkommen innom hos oss. Vår hyggelige og kunnskapsrike betjening hjelper deg å finne gulvet som passer best for deg.

Parkettlevrandører

BOEN har blitt en av Europas største og mest moderne parkettprodusenter. Rasjonelle produksjonsmetoder, høyt kvalitetsnivå og nyskapning ligger til grunn for produktutvikling parkett.

De er kjent for en lang og stolt tradisjon for håndverk, baserte på respekten for naturens ressurser. Som en stor internasjonal leverandør av high-end parkett, har de også forpliktet seg til å inspirere og veilede sine kunder til å oppnå en helhetlig interiørstil. Derfor jobber de etter verdiene allsidig innovasjon, miljøbevissthet og kundefokus.

Hovedprodukt er lamellparkett i rundt 13 forskjellige treslag, men de tilbyr også en rekke ulike løsninger for sports- og aktivitetsgulv.

Spar opptil 40% på tregulv fra parkettoggulv.no

Showroom i Oslo og Stavanger

Drammensveien 130, Bygg C (Studio Hagen på Skøyen)
0277 Oslo

Åpningstider:

Mandag – fredag: 09.00-16.00
Torsdag 09:00-18:00
Lørdager: 10.00-15.00

Du finner oss i Oslo og Stavanger !